A projektről

KÖSS KI A SZENT ANNA SZIGETEN, ITT OTTHONRA TALÁLSZ “

Az átadás időpontja: 2019.09

Érintett témakörök: ingatlan egészének jellege; lakások / ingatlan jellege (méret, funkcionalitás, minőségi jellemzők); használat célja (pl. ipari ingatlan esetén ez fontos, de lakóingatlannál is célcsoportot lehet meghatározni); felhasznált anyagok és alkalmazott technológia (minőség, típus).

Elhelyezkedés

Modern és otthonos – vonzó karakter

Az attraktív társasházi lakóépület Győr belvárosához közel, Sziget városrészben a Bercsényi liget mellett biztosít modern és otthonos életérzést.

Az épület tervezési programjánál cél volt, hogy a kortárs városi lét kihívásaira adjon válaszokat. Az U-alakú épület vízszintes szeletelése alakítja a térstruktúráját, vegyes közlekedési rendszerrel. Így rendkívül karakteres erkélyes szituációk jönnek létre. Az épület közös használatú részein zöldhomlokzat, napelemek kerülnek elhelyezésre, ezzel erősítve az épület jelenlétét a kortárs környezetkultúrában.

A társasház építészeti karaktere egy belső világgal rendelkező, de mégis nyitott beépítést hoz létre. Diszkrét magánszférát biztosít, ugyanakkor a parkosított belső tér egy valódi közösségi életteret alkot.

Képek a projektről

Tervek és látványtervek

page 1 of 2

A projekt eladó és kiadó ingatlanai

[product_category per_page=”60″ columns=”3″ orderby=”” order=”” category=”gyor-szent-anna-sziget”]

Kapcsolódó hírek